Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verhuurd

Bennebroekerweg 93 M RIJSENHOUT

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0297-591122

info@h2makelaars.nl

Omschrijving

Hierbij bieden wij u een gunstig gelegen en afgewerkte NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT te huur aan. De unit is gelegen op het project "A4kwartier" aan de Bennebroekerweg 93 W in Rijsenhout op zeer korte afstand van de nieuwe op- en afritten van de A4 waardoor de units uitstekend en snel bereikbaar zijn vanaf de (snel)weg richting Schiphol, Den Haag en Amsterdam. Deze unit heeft een totaal vloeroppervlak van...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
147 m²

Omschrijving

Hierbij bieden wij u een gunstig gelegen en afgewerkte NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT te huur aan.
De unit is gelegen op het project "A4kwartier" aan de Bennebroekerweg 93 W in Rijsenhout op zeer korte afstand van de nieuwe op- en afritten van de A4 waardoor de units uitstekend en snel bereikbaar zijn vanaf de (snel)weg richting Schiphol, Den Haag en Amsterdam.

Deze unit heeft een totaal vloeroppervlak van 148 m² (74 + 74 m²) doordat deze unit bijna als enige is uitgevoerd met een gehele betonnen verdiepingsvloer. Op de verdieping geven twee grote dakkoepels voldoende daglichttoetreding zodat het hier dan ook prettig werken is en ook is deze verdieping uitgevoerd met vloerverwarming, zodat hier geen storende radiatoren nodig zijn.

De unit is voorzien van een elektrische roldeur, CV installatie met heater in de hal, toilet, spoelbak, verlichtingsarmaturen en basis elektrische installatie.
Verdieping: Lichtkoepels, TL-armaturen, basis elektrische installatie, vloerverwarming, moderne keuken/pantry met vaatwasser, koelkast en magnetron. Toiletruimte met wastafel.

Kortom: een optimale locatie voor uw bedrijf!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
147 m²

Foto's