Vorige | Volgende

Zijdstraat 12 AALSMEER, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Karakteristiek winkelpand met een frontbreedte van 12,5 meter op een fraaie locatie in de Zijdstraat. Het pand is thans in gebruik als boekwinkel maar is voor meerdere doeleinden geschikt. Het pand is in begin vorige eeuw gebouwd als postkantoor maar is vooral bekend als Het Boekhuis.

De winkelruimte heeft fraaie grote raampartijen, een entree met luchtheater, een toiletgroep met pantry en heeft aan de achterzijde een magazijnruimte en twee kantoorruimten.

Het winkeloppervlak bedraagt circa 166 m2, het magazijn circa 25 m2 en er is circa 22 m2 kantoorruimte aanwezig.

De Zijdstraat is de hoofdwinkelstraat in Aalsmeer-centrum. Het aangeboden pand is gelegen nabij de nieuwe vestiging van de Rabobank, supermarkten Albert Heijn en Deen, de Hema, Blokker en vele andere aantrekkelijke winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid zoals parkeerterrein Raadhuisplein, Praamplein en Molenpad (blauwe zone).
's Zomers bezoeken veel recreanten van de Westeinderplassen het centrum van Aalsmeer, waar de boten kunnen aanmeren in de passantenhaven.

Er is een actieve winkeliersvereniging die meerdere evenementen per jaar organiseert zoals een kerstmarkt, boekenmarkt en diverse leuke actie's organiseert.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
214 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object