Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verhuurd

Zijdstraat 6 AALSMEER

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0297-591122

info@h2makelaars.nl

Omschrijving

Op de hoek Zijdstraat-Dorpsstraat-Molenpad is in het (hoofdwinkel)centrum van Aalsmeer een uniek project gerealiseerd! Naar een ontwerp van de Aalsmeerse architect Richard Pannekoek is door Van Berkel Aannemers een geheel nieuwe 'kop' in de oude dorpskern gerealiseerd. Het project bestaat uit zeer fraai vorm gegeven winkelpanden met daarboven 38 appartementen van verschillende afmetingen en een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
133 m²

Omschrijving

Op de hoek Zijdstraat-Dorpsstraat-Molenpad is in het (hoofdwinkel)centrum van Aalsmeer een uniek project gerealiseerd! Naar een ontwerp van de Aalsmeerse architect Richard Pannekoek is door Van Berkel Aannemers een geheel nieuwe 'kop' in de oude dorpskern gerealiseerd.

Het project bestaat uit zeer fraai vorm gegeven winkelpanden met daarboven 38 appartementen van verschillende afmetingen en een binnentuin.

In dit nieuwe complex hebben wij, naast de nieuwe vestiging van de RABOBANK nog één WINKEL-UNIT beschikbaar!
Deze winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 15.40m en een totaal bruto vloeroppervlak van ca. 133 m².

De huurprijs bedraagt € 180,- per m² excl. btw per jaar.

De winkelruimte wordt casco opgeleverd, maar inclusief een toiletgroep en pantry (in overleg met de huurder te plaatsen).
Direct achter de te huur aangeboden winkelruimte is in augustus 2014 een nieuwe vestiging van DEEN supermarkten gekomen. Ook is in het complex de nieuwe winkel van Dio Drogist Van der Zwaard, MOOI Parfumerie en de conceptstore Stijl & Meer gevestigd.
Bij het complex is een ruim nieuw parkeerterrein (gratis parkeren/blauwe zone) gerealiseerd zodat de winkels goed bereikbaar zijn.

Aalsmeer-Centrum is een winkelgebied met een echt dorps karakter. De gezellige dorpskern heeft een autovrije winkelstraat. Het winkelgebied heeft een breed winkelaanbod met o.a. Blokker, Albert-Heijn, Hema, Bart Smit, Kruitvat, Van Haren Schoenen en diverse andere speciaalzaken zijn aanwezig. Tevens is er in het centrum een haventje met aanlegsteiger voor de watersporttoeristen.

Tegen het dorpcentrum aan is de nieuwe wijk "Dorpshaven" in ontwikkeling. Een deel van deze nieuwe wijk, die gekenmerkt wordt doordat de meeste woningen aan het water liggen, is reeds afgebouwd. Een deel van de nieuwe wijk is in ontwikkeling. Na voltooiing bestaat deze nieuwe wijk uit circa 330 woningen en appartementen.

Winkelcentrum Aalsmeer heeft een actieve winkeliersvereniging MEER AALSMEER die gedurende het jaar diverse activiteiten ontplooit. Meer informatie hierover op www.meeraalsmeer.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
133 m²

Foto's