Er zijn tal van situaties denkbaar die aanleiding geven om een woning te laten taxeren. Bijvoorbeeld voor de aankoop, een eigendomsoverdracht aan de erven, een boedelkwestie of de wens om de hypotheek te verhogen. En vooral ook om een objectief document te hebben over de marktwaarde van het onroerend goed dat wordt aangekocht. Wat de aanleiding ook mag zijn, taxateurs hebben bij de waarde-indicatie met een veelheid van facetten rekening te houden. Kortom; taxeren is een specialisme.

De taxateurs van Huisman | Hoogendoorn

Onze taxateurs zijn gecertificeerd door het NRVT om taxaties ten behoeve van financieringen te mogen uitvoeren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NWWI en bij TaxateursUnie. Deze instanties valideren (keuren) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs, en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Een door HUISMAN | HOOGENDOORN Makelaars uitgebrachte woning taxatie wordt geaccepteerd door alle Nederlandse financiers.

Een taxatie aanvragen

Om direct een taxatie aan te vragen vul je onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Eerst meer informatie ontvangen? Loop dan eens binnen bij één van onze kantoren in Aalsmeer of UIthoorn of maak een afspraak via email of telefoon.